Laatikainen laajentaa

Hyvä kello kauas kantaa.

Betonipumppaus Laatikainen on tuottanut omiin hankkeisiinsa osapalveluna myös maarakennustöitä jo vuosia. Olemme jättäneet jälkeemme sarjan tyytyväisiä asiakkaita nauttimaan laadulla urakoiduista töistä maansiirrosta aina viimeisteltyihin pihoihin asti. Kysyntä maarakentamiseen on Laatikaisella viime vuosina kasvanut ja on selvää, että asiakkaiden tarpeisiin vastataan. 

Kuten kaikissa asiakastöissä ja palvelusuhteissa, asiakaspalvelulla on merkitystä. Tätä liputtaa myös alan konkari Juha Matsi. Juha on hoitanut urallaan maarakentamisen työnjohtoa jo vuosia. Maarakentamisen alalta kokemusvuosia on karttunut kokonaisuudessaan parikymmentä. Eteen on tullut jos jonkinmoista työmaata omine erityispiireineen ja haasteineen. Kaikki on urakoitu kunnialla maaliin saakka, tinkimättömällä asenteella ja ammattitaidolla. 

Laatikaisella ollaan Sepon, Juuson ja Juhan kanssa lyöty kättä päälle uuden liiketoiminta-alan avaamisesta. Maarakennuspalvelut on päätetty eriyttää kuluvan vuoden aikana omaksi yhtiöksi Laatikainen Infra Oy:nä. Maarakennuspalveluita voidaan sisällyttää yhtä joustavasti uusille hankkeille kuin aikaisemminkin. Muutoksella pyritään säilyttämään asiakkaille tuttu joustava kokonainen palvelutuotanto ja samalla vastata kasvaneeseen kysyntään. Keulaan valittu Juha tulee vastaamaan Laatikainen Infran toiminnasta varmoin ottein!