Betonipumppaus Laatikainen

Betonipumppaus

Betoni-pumppaus

Betonipumppausta koko Suomen alueella

Hoidamme betonipumppaukset- ja valutyöt joustavasti, kelloon katsomatta

Betonipumppaus Laatikaisella olemme aina paikalla sovitusti ja pystymme tarpeen vaatiessa toimimaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Tarjoamme betonipumppausta ja betonivalutöitä kaikenkokoisille työmaille. Toimipisteemme sijaitsevat:

Nurmijärvellä – Otsotie 2 A, 01900 Nurmijärvi
Tampereella – Kytömaankatu 1, 33720 Tampere
Jyväskylässä – Vilkkutie 3, 40320 Jyväskylä

Näistä käsin toimimme aktiivisesti Eteläisessä Suomessa aina Hangosta Ouluun. Tarvittaessa palvelemme myös Pohjoisessa Suomessa.

Ammattitaitoinen henkilöstö ja järeä kalusto

Käytössämme on ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi laadukas betonipumppauskalusto, joka koostuu 24–62 metrisistä pumppuautoista, 31–33 metrisellä puomilla varustetuista kuljetuspumppuautoista sekä betoninkuljetusautoista.

BPL vastaa mielellään kaikkiin betonirakentamiseen liittyviin kysymyksiin. Palvelemme asiakkaita monipuolisesti yhteistyössä laajan kumppaniverkostomme avulla.

Kun tarvitset ammattitaitoista ja kokenutta yritystä tekemään betonipumppauksia ja -valutöitä, ota yhteyttä Betonipumppaus Laatikaiseen!

Erikoiskalustomme

Ajoneuvokaluston lisäksi suoritamme myös vaativien kohteiden betonin siirtoa. Tähän meillä on erikoiskalustoa, jolla voimme toteuttaa sekä korkeaan rakentamiseen että erittäin pitkiin pumppausetäisyyksiin vaativat työt (jopa useita satoja metrejä).