Laatikainen tuntee betonin

Betonia on käytetty jo antiikin Rooman ajoista lähtien, eikä ihme. Betonin suosio perustuu sen lukuisiin hyviin ominaisuuksiin. Betoni on edullista, kosteudenkestävää ja paloturvallista. Lujuuden ja jäykkyyden ansiosta betoni mm. vaimentaa värähtelyä ja eristää ääntä. Kirsikkana kakun päällä betoni on materiaalina helposti muunneltavaa, mikä tekee sen käyttömahdollisuuksista lähes rajattomat. Betoni onkin paras valinta monenlaisiin rakenteisiin.

Laatikainen on betoninkestävä ammattilainen

Laatikainen hoitaa yli 20 vuoden kokemuksella betonipumppauksen, betonin myynnin ja kuljetuksen, betonilattiat, sauma- ja tornipumppauksen sekä esivalmistelu- ja maarakennustyöt. Betoninkestävä ammattitaitomme soveltuu kaikenkokoisille työmaille — aina yksityisistä pienrakentajista isoihin rakennusjätteihin asti.

10 hyvää syytä valita betoni:

1. Betoni ei homehdu
Luonnonmukaisten ja kestävien ainesosiensa vuoksi betonin pintaan ei voi muodostua hometta.

2. Betonista ei liukene haitallisia aineita ympäristöön
Raskasmetallijäänteet ja haitalliset aineet ovat betonin kohdalla käytännössä olemattomia.

3. Betoni on käyttäjälleen turvallinen
Haitalliset pienhiukkaset ja ilmastoon liukenevat päästöt eivät koske betonia. Betoni ei altista hengitys- ja keuhkosairauksille.

4. Betoni ei pala
Paloturvallisuus on kaiken rakentamisen a ja o. Betoni kestää hyvin korkeita lämpötiloja.

5. Betoni on tiivis
Betonirakennelma ei helposti päästä lämpöä ulospäin. Betonin valinnut säästää lämmityskustannuksissa.

6. Betoni on helposti muunneltavissa ja muokattavissa
Juoksevaa betonia on vaivaton muokata haluttuun muotoon. Betoni myös kovettuu muotoonsa herkästi.

7. Betoni eristää ääntä
Ääni kulkee heikosti betonielementin läpi.

8. Betoni kestää
Betoni säilyy samanlaisena hyvinkin pitkiä aikoja. Se ei murru eikä vaadi ylimääräisiä huoltotoimia. Korkeat lämpötilat tai lämpötilanvaihtelut eivät heikennä betonin kestävyyttä.

9. Betoni on kierrätysmateriaalina ensiluokkaista
Betonin kierrätysaste on jopa 80 %, joka on huippuluokkaa muihin rakennusmateriaaleihin verrattuna. Käytöstä poistettu betoniaines uusiokäytetään mm. teiden ja kantavien materiaalien maanrakenteina. 2018 voimaan astuneen Mara-asetuksen määräyksellä betoni on murskattava entistä pienemmiksi paloiksi, mikä edistää kierrätystä ja parantaa jatkojalostusta.

10. Laatikainen tuntee betonin
Laatikaisella betonisi on hyvissä käsissä. Saat haluamasi betonierän jokaiseen tilaan ja tarpeeseen loistavalla asiakaspalvelulla höystettynä.