Betonipumppaus Laatikainen vahvistaa asemiaan Keski-Suomessa

Jyväskylän Betonipumppaus Oy nurmijärveläisomistukseen

Liiketoimintakaupparintamalla tapahtuu! Betonipumppaus Laatikainen Oy vahvistaa asemiaan Keski-Suomen markkinoilla ostettuaan Nosto ja Kuljetus Ruuska Ky:n tytäryhtiön Jyväskylän Betonipumppaus Oy:n liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä alan palvelutarjonta laajalla talousalueella laajenee merkittävästi.

Heinäkuun 1. päivänä solmitun yrityskaupan myötä Jyväskylän Betonipumppaus Oy:n reilun 600 tuhannen euron liiketoiminta sekä neljä betonipumppuautoa siirtyvät Betonipumppaus Laatikaisen omistukseen. Yrityksen neljä työntekijää jatkavat siitä, mihin jäivät, nyt vain uuden työnantajan nimissä sekä entistä monipuolisempia palveluita tarjoten.

Betonipumppaus Laatikaisen toimitusjohtaja Seppo Laatikainen kertoo yrityksensä operoineen Keski-Suomessa jo aiemminkin. Yrityskaupan myötä sen asema alueella vahvistuu kuitenkin merkittävästi. Jyväskylän toimipiste mahdollistaa myös yhtiön Tampereen toimipisteen tukemisen, josta on saatavilla samat palvelut.

– Markkinat Keski-Suomessa ovat toki rajallisemmat kuin Uudellamaalla ja Pirkanmaalla, mutta alue on laaja – Itä-Suomesta Savon kautta Pohjanmaalle, toteaa Laatikainen.

Vuonna 1983 perustetun ja Jyvässeudun alueella merkittävässä asemassa toimineen Jyväskylän Betonipumppaus Oy:n palvelutarjontaan ovat kuuluneet betonin pumppaus monen tyyppisiin kohteisiin ja kaikenlaisiin valuihin aina pienistä mökin perustuksista vaativiin silta- tai erikoiskohteisiin asti.

Nyt uuden omistajan ohjauksessa palvelutarjontaan lisätään muun muassa  lattianvalutyöt, valujen kokonaisurakointi betonin kuljetuksesta betonipumppaukseen sekä maanrakennustyöt kaiken kokoisille työmaille yksityisistä pienrakentajista isoihin rakennusjätteihin – ja kaikki tämä 25 vuoden kokemuksella.

– Jatkamme Jyväskylän Betonipumppaus Oy:n hienosti haltuun ottamalla ja viitoittamalla tiellä tarjoten asiakkaille entistä enemmän. Uskon, että asiakkaat arvostavat ison ja perinteikkään toimijan monipuolisia ja laadukkaita palveluita, toteaa Laatikainen.

– Tästä on hyvä jatkaa kohti koko Suomen markkinoita, Laatikainen kiteyttää.